Fem tips på bra Romantiska böcker

romance-05

Människor har genom alla tider tyckt om att läsa om romantik och kärlek, oavsett hur accepterat det har varit enligt samhällets normer. Allt från detaljerade analyser av hur en relation ska se ut till stormande, ogenomtänkta förhållanden och problematiken kring otrohet – det är klassiska kärlekshistorier, moderna nervkittlande romaner och ovanliga trilogier som vi har letat fram för att ge dig fem unika läsupplevelser.

 

Femtio nyanser av honom

Succéboken har kommit i en ny tappning – nu med Christian Greys syn på historien. Genom hans egna ord, tankar och handlingar får du återuppleva den otroliga kärleksberättelsen mellan den iskalla, sårade Grey och blygsamma Steele. Ett måste för alla som har slukat de tidigare Femtio nyanser-böckerna – vi kan lova läsning som kommer att ändra din syn på såväl böckerna som Christian Grey. Du söker efter boken på ISBN: 9789113071336 på Bokus för att enkelt klicka hem ett exemplar.

 

Nora Roberts kyss

Nora Roberts romantiska trilogi ”BoonsBoro” har hänfört läsare världen över sedan den första delen – Värdshuset – kom i tryck. Kärlekshistorierna kring bröderna Montgomery i småstaden Boonsboro i Maryland har gjort Nora Roberts välkänd för sin litterära touch av de övernaturliga, romantiska och spännande. Ta del av en annorlunda och vacker kärlekshistoria genom att köpa hem trilogin från Bokus – börja med ”Värdshuset”.

(ISBN: 9789176510032)

 

Stolthet och fördom

Mr Darcy tillhör det närmaste allmänbildningen när det kommer till kapitlet om älskare, hjärtekrossare och casanovor. Fitzwilliam Darcy har sin stolthet medan Elizabeth Bennet har sin cyniska blick på världen – till och med fördomarna. Jane Austen skildrar relationer som ett maktmedel och hennes mångbottnade karaktärer är lika levande och verkliga som miljöerna som skildras i vad som är en av de populäraste romanerna genom tiderna. Stolthet och fördom har en permanent plats i världslitteraturen och allmänbildningen, så se till att ha ett exemplar i bokhyllan genom att klicka hem det från Bokus.

(ISBN: 9789174993998)

romance-07

 

Svindlande höjder

En av de mest klassiska kärlekshistorierna och romanerna – Svindlande höjder – slutar aldrig att väcka debatter och känslor, oavsett tidsepok. Emelie Brontë författade den stormande, destruktiva kärlekshistorien mellan Heathcliff och Catherine för tvåhundra år sedan, men den slutar aldrig att kännas modern och aktuell. Filmatiseringar hjälper till att hålla historien vid liv och den kommer ständigt ut i nytryck. Du kan hitta den senaste utgåvan på Bokus genom att söka på ISBN: 9789174290868.

 

Älskaren

En modern klassiker och normbrytare på mång sätt. Marguerite Duras autobiografiska skildring av förhållandet mellan en vit, femtonårig fransyska och en kinesisk man i trettioårs-åldern i det franska Vietnam har trollbundit och förbryllat i decennier. Den passionerade och komplicerade relationen kvävs av rasfördomar och stränga traditioner, men den har för evigt satt sitt avtryck i kärlekslitteraturen och fått många att tänka om kring åldersskillnader och fördomar kring ovanliga relationer. Ett måste i varje bokhylla – du hittar ditt exemplar genom att söka på ISBN: 9789174291971 på Bokus.

romance-06

Comments are closed.